Sähkötyöt

Teemme kaikenlaiset isot ja pienet sähkökorjaukset ja asennukset, kaikkiin kohteisiin, kotitalouksiin, teollisuuslaitoksiin, julkisiin tiloihin ja mökeille.
Myös automaatio muutokset ja asennukset.
Kaikki sähkötarvikkeet, kuten valaisimet, lamput, pistorasiat ja kytkimet yms. saatavilla myymälästämme noudettuna tai toimitettuna/asennettuna.
Valaistus suunnittelu kuuluu myös valikoimaamme.
Tapahtumien valaistus- ja äänisuunnittelu sekä toimitukset ja asennukset.

Putkityöt

Kaikki putkityöt kaikkiin kohteisiin.
Kaikki putkitarvikkeet saatavilla myymälästämme noudettuna tai toimitettuna/asennettuna.
Paljon erikoistuotteita esim. muoviputken liittimet.

Laiturit

Me rakennamme tilaustyönä teille vahvan ja kestävän laiturin. Käytämme kestäviä ja hyväksi todettuja Lip-Lap laitureita. Laituri malleja löytyy Lip-Lapin sivuilta. Myymälästä myös kaikki laituritarvikkeet ja varaosat, sekä poijut

Aurinkosähkö järjestelmät

Meiltä kaikki tuotteet ja palvelut sekä asennukset aurinkosähköjärjestelmiin. Järjestelmän suunnittelu ja asennus alusta loppuun. Meiltä myös erikoisjärjestelmiä ja –tuotteita. Lasi-lasi vesikatto paneelit, vesikatto aurinkopaneeleilla, säästät selvää rahaa kun ei tarvitse tehdä vesikattoa erikseen vaan paneelit korvaavat sen. Jos uudisrakennus tai kattoremontti tulossa niin varteenotettava vaihtoehto.

Järvivedestä juomavettä mökille ja taloihin

Olemme erikoistuneet tekemään taloihin ja mökkeihin järjestelmiä, millä saadaan järvivedestä tai huonosta kaivosta juomavettä. Järjestelmät myös jopa aurinkosähköllä niihin kiinteistöihin joissa ei ole sähköä. Meiltä myös kaikki tarvikkeet vedensuodattimiin ja –laitteisiin.

Talojen ja mökkien vesijärjestelmät

Olemme erikoistuneet talojen ja mökkien vesijärjestelmien suunnitteluun ja asennukseen. Meiltä myös kaikki tarvittavat tuotteet, jopa erikoistuotteet. Meiltä kaikki vesirakennustyöt jätevesikaivosta hanaan.

Vesianalyysit

Meiltä vesianalyysit helposti ja nopeasti. Pystymme tutkimaan vedestä kaikkea mahdollista todella kehittyneen yhteistyö laboratoriomme ansiosta. Valmiita testipakkauksia saatavilla myymälästämme.

Kiinteistönhoito

Talojen ja mökkien kaikki oheistyöt. Kohteiden seuranta/valvonta kun asukkaat eivät ole paikalla. Kohteiden ylläpito seuranta/toimenpiteet.

OTA YHTEYTTÄ

OSOITE
Alanteentie 52
58700 Sulkava
YHTEYSTIEDOT
Puhelin : +358 45 679 3919
Sähköposti : j.laaja@gmail.com
Kotisivu: megaman.pro
Y-tunnus: 1078845-2